Spelen is gratis maar onze speelplek niet!

Waar gaan we voor sparen? De banden- zwaaischommel, die achter in speeltuin het Kwekkeltje staat, is na 20 jaar aan vervanging toe. Het Kwekkeltje wil deze in het nieuwe speelseizoen 2020 gaan vervangen voor een 5-swingschommel.

Echt gaaf om samen met 5 kinderen of ouders tegelijk tegen over elkaar te schommelen. De schommelaars kunnen zelfs hoog genoeg schommelen om elkaar in het midden bijna te raken. Iedereen heeft plezier om zich vrij en licht te voelen, door de lucht te schommelen en tegelijkertijd de ruimte te delen met elkaar. Speciaal ontworpen zitjes houden de schommelaars op hun plaats , waardoor iedereen zeker en veilig kan schommelen, zelfs tot waanzinnige hoogtes.

Echter deze 5-swingschommel vraagt een investering ter waarde van €8.500,-. Wij willen hiervoor gaan sparen. Samen met jullie allemaal moet het lukken om dit voor elkaar te krijgen. Zamel lege flessen in, verkoop je oude spullen, roep je klas op om een actie te gaan doen, ga een sponsorloop organiseren, verzin iets leuks om te doneren via
www.jantjebeton.nl/supportjespeeltuin

Met Jantje Beton en Nuso speelruimte Nederland zijn we een crowd funding actie gestart om dit samen voor elkaar te krijgen.
80% van je gedoneerde geld gaat rechtstreeks naar het Kwekkeltje, de overige 20% gaat naar Jantje Beton, die landelijk geld geeft aan goede doelen van speeltuinen.
Jullie steun is veel kinderplezier waard. Samen houden we het Kwekkeltje gratis!