Schoolreisjes en kinderfeestjes

U kunt hier reserveringen maken voor kinderfeestjes en schoolreisjes, met gebruik van het paviljoen en de faciliteiten die daarbij horen. Dat wordt zeker een leuk feestje!.

Schoolreisjes

Reserveren

Scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen zijn van harte welkom. U kunt terecht vanaf 9:00 (8:30 uur alleen in overleg). We willen graag dat scholen reserveren, ongeacht of u het paviljoen gebruikt of niet. Zo voorkomen we dat het te druk wordt (max. 300 kinderen) en er teveel scholen tegelijk in de speeltuin zijn. De toegang tot de speeltuin kan worden geweigerd, indien er niet is gereserveerd.

Reserveren kan alleen online via deze link, 24/7, dus svp niet telefonisch, via email of in de speeltuin zelf. U krijgt automatisch een email met een bevestiging. Bewaar deze email goed, omdat u daarmee altijd kunt zien welke reservering u heeft gemaakt. Bovendien kunt u met de link in deze email ook de reservering afzeggen als u dat wenst.

Hoe werkt het reserveren

Schoolreisjes kunt u boeken van 9:00 tot 12:00. Na 12:00 mogen de kinderen blijven spelen, maar is het paviljoen dicht en is er geen vrijwilliger meer aanwezig.

Per ochtend kunnen er maximaal 300 kinderen komen. Daarom dient u bij de reservering aan te geven met hoeveel kinderen u komt. Als er op dezelfde dag al andere scholen staan gepland, kunt u dus met minder dan 300 kinderen komen. Als u reserveert, kunt u zien als het maximum op een dag is bereikt of dat er nog plekken vrij zijn. U dient minimaal 1 dag van te voren te reserveren.

Indien het bezoek om welke reden dan ook niet door kan gaan, willen we dat graag weten. Indien u niets van zich laat horen, laat u een vrijwilliger namelijk voor niets op u wachten. Ook kan er (bij tijdige afzegging) eventueel nog een andere school, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal worden ingepland. Afzeggen kan via een link in de bevestigings email en er zijn geen kosten aan verbonden.

Belangrijke informatie

Scholen betalen € 1,50 per kind, volwassenen zijn gratis. Graag contant en liefst gepast betalen aan de beheerder/ster bij aankomst. U kunt bij ons niet pinnen maar je kan wel met qr-code betalen. Men kan een kwitantie krijgen.

U kunt bij ons zelf koffiezetten met onze koffiezetapparaten. Neem dan wel koffie, thee, suiker, melk, bekertjes, lepeltjes e.d. mee. U kunt ook een kan koffie of thee bestellen bij de beheerder à € 3,- voor koffie en € 1,50 voor thee. U kunt natuurlijk ook zelf gezette koffie, thee en andere drankjes zelf meenemen.

U kunt gebruik maken van:

 • Koffiezetapparaten (zie hierboven)
 • waterkoker, thermoskannen en mengkan voor het aanmaken van limonade
 • koelkast met vriesvak, aanrecht, gootsteen met warm water, magnetron
 • dienbladen
 • wc-papier voor de toiletten
 • een EHBO koffer (inclusief koude kompressen) in het paviljoen. Vraag de beheerder om hulp bij eventuele ongelukjes.

U kunt de beheerder eventueel vragen om friet te bestellen bij een cafetaria in de buurt. Betalen van de friet graag rechtstreeks aan de bezorger. Wij vragen u om het paviljoen weer schoon achter te laten.

Scholen kunnen natuurlijk ook gewoon de schoolreisjes in de speeltuin houden zonder gebruik te maken van het paviljoen. Wel verzoeken we u ook te reserveren. Voor de veiligheid van de kinderen laten we maximaal 300 kinderen toe in de speeltuin. Veiligheid van de kinderen staat bij ons hoog in het vaandel. Reserveren is tevens nodig aangezien er in het geval van een schoolreisje een beheerder aanwezig dient te zijn. De prijs is € 1,50 per kind en volwassenen zijn gratis.

Kinderfeestjes

Reserveren

In onze speeltuin kunnen ook kinderfeestjes worden gegeven!  Je kan een tafel reserveren en gebruik maken van het paviljoen voor het maken van koffie, thee, ranja. Als je niet reserveert, kan je wel in de speeltuin plaatsnemen, maar dan zonder gereserveerde tafel en zonder toegang tot het paviljoen. We willen je dan wel vragen een donatie van 1,50 per persoon in de paddenstoel te doneren.

Feestjes kunnen worden gegeven in de middag van 1400-1700 op woensdag, zaterdag en zondag. We willen graag dat kinderfeestjes reserveren. Zo voorkomen we dat het te druk wordt. Er zijn 3 tafels beschikbaar om te reserveren, elk voor max. 20 personen (1 binnen en 2 buiten). Zowel volwassenen als kinderen rekenen we mee voor het aantal personen.

Reserveren kan alleen online via deze link: tafel reserveren, 24/7. Dus svp niet telefonisch, via email of in de speeltuin zelf. U krijgt automatisch een email met een bevestiging. Bewaar deze email goed, omdat u daarmee altijd kunt zien welke reservering u heeft gemaakt. Bovendien kunt u met de link in deze email ook de reservering afzeggen als u dat wenst.

 

Hoe werkt het reserveren

Feestjes zijn te boeken op woensdagmiddag, zaterdagmiddag en zondagmiddag met een vast tijdslot van 14:00 tot 17:00. U kunt eventueel eerder komen en langer blijven in de speeltuin maar het paviljoen is open en de vrijwilliger is aanwezig tussen 14:00 en 17:00.

Er zijn 3 tafels beschikbaar om te reserveren, elk voor max. 20 personen (1 binnen en 2 buiten). Binnen is in het paviljoen en buiten is onder de veranda van het paviljoen. U kunt voor de tafel een voorkeur voor binnen of buiten aangeven, maar op de dag zelf bepaalt de beheerder of het binnen of buiten wordt. Voor feestjes met meer mensen dan er aan 1 tafel passen, kunt u meerdere tafels boeken. Als u reserveert, kunt u zien welke tafels op welke dagen al bezet zijn en welke vrij zijn.

Indien het kinderfeestje om welke reden dan ook niet door kan gaan, willen we dat graag weten. Indien u niets van zich laat horen, laat u een vrijwilliger namelijk voor niets op u wachten. Ook kan er (bij tijdige afzegging) eventueel nog een ander kinderfeestje worden ingepland. Afzeggen kan via een link in de bevestigings email en er zijn geen kosten aan verbonden.

 

Belangrijke informatie

Kinderfeestjes in het paviljoen kunnen gehouden worden op woensdag-, zaterdag- of zondagmiddag tussen 14.00 – 17.00 uur. Er is dan een beheerder/ster aanwezig. De kosten voor kinderfeestjes in het paviljoen bedragen € 1,50 per persoon (kinderen en volwassenen). Betaling van het kinderfeestje graag contant aan de beheerder/ster bij aankomst. U kunt bij ons niet pinnen maar wel betalen via een qr-code. U kunt gebruik maken van de faciliteiten van het paviljoen (zie hieronder). U kunt bij ons zelf koffiezetten met onze koffiezetapparaten. Neem dan wel koffie, thee, suiker, melk, bekertjes, lepeltjes e.d. mee. U kunt ook een kan koffie of thee bestellen bij de beheerder à € 3,- voor koffie en € 1,50 voor thee. Het staat u natuurlijk ook vrij om zelf gezette koffie, thee en andere (non-alcoholische) drankjes van thuis mee te nemen. U kunt geen frituurpan of airfryer meenemen in verband met de veiligheid van de kinderen.

U kunt in het paviljoen gebruik maken van:

 • koffiezetapparaten (zie hierboven)
 • waterkoker, thermoskannen en kan voor het aanmaken van limonade
 • koelkast met vriesvak, aanrecht, gootsteen met warm water, magnetron
 • dienbladen
 • wc-papier voor de toiletten

De jarige krijgt een versierde stoel en mag een cadeautje uitkiezen uit de cadeautjes-la. Voor de ouders / begeleiders zijn er 2 kopjes koffie of thee gratis. U kunt bij ons geen frisdranken en versnaperingen kopen. Deze dient u zelf mee te nemen. Uiteraard zijn alcoholische dranken niet toegestaan. We vragen u verder om bekers, bordjes en bestek zelf mee te nemen. U kunt de beheerder eventueel vragen om friet te bestellen bij een cafetaria in de buurt. De friet wordt om ca. 16.30 uur bezorgd. Betaling is rechtstreeks aan de bezorger. We vragen u om het paviljoen weer schoon achter te laten.

Kinderfeestjes kunnen natuurlijk ook in de speeltuin worden gehouden, zonder gebruik te maken van het paviljoen. De bijdrage is vrijwillig, richtbedrag is € 1,50 per kind (in de paddenstoel bij de entree of via qr-code).

Reserveer nu je schoolreisje bij speeltuin ’t Kwekkeltje door op onderstaande knop te klikken.

Reserveer nu je kinderfeestje bij speeltuin ’t Kwekkeltje door op onderstaande knop te klikken.