Hallo allemaal, zoals jullie misschien al wel gezien/gehoord hebben organiseert speeltuin ’t kwekkeltje op 30 juni en 1 juli een feestweekend ivm het 25 jarig bestaan. We zoeken hiervoor vrijwilligers die ons kunnen helpen. Een eerdere oproep is ruim 8.000 keer bekeken en heeft enkele vrijwilligers opgeleverd maar niet genoeg. We zitten nu als organisatie heel erg omhoog. Misschien wil je zelf helpen of ken je mensen die dit willen.

We zoeken voor beide dagen nog hulp bij het schminken, boogschieten, marshmallows roosteren, ijsjes uitdelen, knutselen, cadeautjes uitdelen etc. Een paar uur zou ook al heel fijn zijn; hoeft niet de hele dag te zijn.

Dus kun je zelf of weet je iemand die ons kan helpen, laat het weten, via een persoonlijk bericht via Facebook of via info@kwekkeltje.nl. Alvast heel hartelijk bedankt voor je moeite en deel dit bericht vooral.?