Goed nieuws voor iedereen die de mail hebben gehad van de Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken om te stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Je kunt namelijk stemmen op speeltuin het Kwekkeltje.

Vorig jaar heeft het Kwekkeltje het bedrag van de campagne 2017 geïnvesteerd in het Piratenschip tijdens het 25e jubileumjaar.
Jouw stem is dus goudgeld waard. Jullie stem van 2017 is een gigantisch succes gebleken voor alle spelende kinderen van speeltuin het Kwekkeltje.

Ook dit jaar kunnen leden van de Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken hun stem uitbrengen voor het Kwekkeltje. Hoe meer stemmen voor het Kwekkeltje uitgebracht worden, hoe meer er weer geïnvesteerd wordt voor alle kinderen uit ‘s Hertogenbosch en omstreken. Speeltuin het Kwekkeltje blijft samen met alle kinderen in beweging.