Wij zijn trots dat we 1 van de 62 organisaties zijn in de Goede Doelen Gids van Den Bosch!

De komende decennia zijn er miljarden die babyboom-Nederland gaat ‘vererven’. En het is toch jammer dat die bijna allemaal naar (inter)nationale doelen gaan, vinden ze in Den Bosch. Daarom is er nu de Lokale Goede Doelen Gids. Bekijk deze video voor meer informatie.

Deze gids vermeldt een groot aantal stichtingen/organisaties die op onder meer sociaal maatschappelijk vlak zich inzetten voor de medemens. Maar…. en daar gaat het om: die wel eens een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarom zijn ze voor donateurs en sponsoren in deze Goede Doelengids samen gebracht. En onze speeltuin is 1 van de mogelijke goede doelen! Denkt u aan ons bij een donatie of erfenis?

We hebben deze gidsen beschikbaar om uit te delen en op te sturen. Belangstelling om deze gids te ontvangen? Stuur dan een email naar info@kwekkeltje.nl

Kijk voor meer info op deze link